românaenglish
Str. Caracal, Nr. 3, Craiova, DoljTelefon: 0251/414.449, 0351/461.861
Rezervari hotel craiova prin Booking.com

Un hotel de 3 stele ce denotă eleganţă şi rafinament

Hotelul Bavaria este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Craiova

Situat aproape de centrul orașului, la 10 minute de Centrul Vechi, Teatrul Național Marin Sorescu, Muzeul de Artă sau Universitatea din Craiova, așezarea hotelului favorizează atât întâlnirile de afaceri cât și vizitarea obiectivelor turistice din Craiova.

Toate camerele sunt dotate cu: telefon, TV-satelit cu canale în limba engleză și alte limbi, precum și cu minibar, birouri încăpătoare, bine luminate, baie cu duș, toaletă, chiuvetă și uscător de păr. Mobila deosebită, din lemn masiv de cireș, întregește impresia generală de lux și rafinament.

Sălile hotelului au fost gândite și echipate, cu spații special amenajate ca să ofere toate condițiile necesare organizării cu succes a oricărui tip de eveniment: conferințe, prezentări, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building, evenimente speciale-nunți, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/recepții cu până la 200 invitați.

Fiţi la curent cu noutăţile şi ofertele speciale

07

Mar

2018

Hotel Bavaria *** - calitate certificata

Hotelul Bavaria din Craiova vă pune la dispoziție servicii de cea mai bună calitate și oferte pe care nu le veți putea refuza. Hotelul este clasificat...

10

Ian

2018

Camera Executive Deluxe

Este camera cea mai spațioasă din hotel, de curând renovată în stil modern si elegant. Printre facilități se numără: aer conditionat, halat de...