românaenglish
Str. Caracal, Nr. 3, Craiova, DoljTelefon: 0251/414.449, 0351/461.861
Rezervari hotel craiova prin Booking.com

Hotel Bavaria - Craiova Romania - vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii de o calitate ireproșabilă și le asigură liniștea și securitatea de care aceștia au nevoie. Un hotel de 3*** cu reputația hotelului Bavaria nu poate să-și dezamăgească clienții; astfel dorește să le satifacă toate necesitățile pe parcursul sejurului. Dispunem de 32 de camere structurate în 6 apartamente și 14 camere double, 11 camere matrimoniale, 1 cameră executive deluxe. Camerele cu 2 paturi (double) și camerele matrimoniale pot fi utilizate și în regim single. Toate camerele sunt dotate cu: telefon, TV-satelit cu canale în limba engleză și alte limbi de circulație internațională, precum și cu minibar, birouri încăpătoare, bine luminate, baie cu duș, toaletă, chiuvetă, aer condiționat și uscător de păr. Mobila deosebită, din lemn masiv de cireș, întregește impresia generală de lux și rafinament.

 

Dacă sunteti un utilizator al Internetului, nu va trebui să renunțați la lumea electronică pe timpul sejurului. Puteți folosi chiar în camera dumneavoastră adaptoare și modemuri, precum și calculatorul care vă stă non-stop la dispoziție gratuit la recepție pentru a trimite și a primi email-uri sau orice alte servicii. De asemenea toate camerele și apartamentele sunt prevăzute cu un modern sistem de climatizare și izolație fonică. Vă punem la dispoziție trei apartamente senior formate fiecare dintr-un living spatios și un dormitor; acestea pot fi transformate cu ușurință într-o singură încăpere, datorită ușilor pliante ce le despart; astfel vă veți putea bucura de mai mult spațiu. Din dotare nu lipsesc televizoarele, telefoanele și minibarul, baia cu duș, chiuveta, toaleta, bideu și o cadă deosebită. Cele 3 apartamente junior includ un hol, living și dormitor cu pat matrimonial. Dormitorul și livingul sunt dotate fiecare cu televizor și telefon. Mai puteți găsi câte un minibar și o baie dotată cu duș, chiuvetă și toaletă.

 

Sala de evenimente a Hotelului Bavaria oferă o atmosferă caldă, ideală pentru petreceri şi întâlniri de grup. Tot aici se poate organiza un mic dejun bogat, un prânz delicios sau o cină în compania prietenilor după o zi animată, oferind intimitate și confort.

 

Sălile hotelului au fost gândite și echipate, cu spații special amenajate ca să ofere toate condițiile necesare organizării cu succes a oricărui tip de eveniment: conferinte, prezentări, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building, evenimente speciale-nunți, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/recepții cu pană la 200 invitați.

 

Sala de Conferințe are o capacitate de pana la 100 de persoane și se poate închiria pentru traininguri, seminarii, prezentări, lansări de produse, conferințe, simpozioane, evenimente culturale, expoziții, cât și pentru nunți sau petreceri.

 

Cu un spațiu flexibil complet echipat pentru evenimente business sau speciale, sala dispune și de asistența oferită de specialiștii noștri.

Echipa Hotel Bavaria vă stă la dispoziție cu un personal bine pregătit, logistica necesară și o gamă variată de meniuri.


Certificatul de clasificare